PROEVERIJ 22 AUGUSTUS

Zondag 22 augustus: een wijnmiddag voor in de boeken!

 

Op zondag 22 augustus organiseert Planet of the Grapes een wijnproeverij in Utrecht. We gaan een mooie serie van maar liefst 11 wijnen proeven uit de zes regio’s die begin dit jaar in de online workshops aan bod zijn gekomen, van wijnboeren die behoren tot de beste producenten uit hun regio.

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige middag waarin we in informele, maar informerende setting wijnen proeven uit de Champagne, Loire, Beaujolais, Rhône, Chablis en Duitsland. Net zoals bij de online workshops is er een presentatie met alle ins en outs. Omdat we nu eindelijk gezamenlijk kunnen proeven, ligt hier de nadruk op. Je hoeft niet per se de workshops gevolgd te hebben voor deze proeverij, dus neem vooral vrienden mee of stuur deze mail ook gerust door naar geïnteresseerden.

 

Waar en wanneer?

De proeverij vindt zondag 22 augustus om 14.00 plaats bij dB’s Studio’s in Utrecht, op 3 minuten loopafstand van bus- en treinstation Zuilen. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden. Het adres is: CAB-Rondom 100 (bij de Cartesiusweg), 3534 BE Utrecht. De proeverij duurt tot uiterlijk 17.30.

 

Kosten en aanmelden?

De kosten bedragen €55,- per persoon. Je reservering is bevestigd nadat je betaling is ontvangen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus het is verstandig om niet te lang te wachten met reserveren. Als je op deze mail reageert krijg je de betaalgegevens toegestuurd. Meld je direct aan door een mailtje te sturen naar mollwouter@gmail.com

 

Ik zie er naar uit om de 22ste met jullie het glas te heffen!

 

Vriendelijke groet,

Wouter Moll